De mest populære sakene på Oppstrøms i 2021

Året har vært preget av pandemi, overskredne deadlines og rødlistinger, men også av masse godt fluefiskestoff. Her er Oppstrøms' mest leste saker i 2021.

Når vi ser over de meste leste nettsakene på Oppstrøms i 2021, er det ikke fritt for at vi blir litt stolte. Stoffet har et stort spenn, både på form og innhold: Korte nyhetssaker og lange artikler, saker om laks og saker om ørret, teknisk fiskestoff og drømmende essays. Det er også kult at sakene i år er skrevet av mange bidragsytere (til og med et par kvinner!).

Da vi lanserte papirmagasinet, var målet å bli et levende redaksjonelt miljø for fluefiskere med penn og kamera, og årets bidragsytere tyder på at det er i ferd med å realiseres.

Oppstrøms er på mange måter en dugnad, og vi i redaksjonen er slettes ikke de eneste som deltar. En stor takk til alle bidragsyterne våre som satt kvelder og netter etter hektiske hverdager i 2021 og skrev eller redigerte bilder tiltenkt våre sider. Dere er livsblodet vårt og gjorde Oppstrøms til et variert og godt nettmagasin i året som har gått. En stor takk går også ut til alle abonnentene våre. Uten dere kunne vi ikke publisert noe av dette.

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.