Bidragsyter?

Vi har som mål at Oppstrøms skal bli et nettsted som tilføyer noe positivt til det norske (og skandinaviske) fluefiskemiljøet.

Oppstrøms ble startet og drives pdd helt uten midler. Ingen i redaksjonen tar ut lønn for arbeidet de gjør, og bidragstytere mottar per i dag ikke honorarer. Vi ønsker selvsagt at dette skal endres med tiden, og vi skal selvsagt være tålmodige. Vi håper at bransjen ser verdien av et levende norsk fluefiskenettsted, og på sikt er selvsagt ambisjonen å kunne betale både redaksjonsmedlemmer og eksterne bidragsytere.

Ønsker du å bidra til tross for manglende honorering, setter vi stor pris på det. Men vi har noen «krav»:

1. Bilder må være av tilfredsstillende kaliber. Mobilbilder publiseres ikke. Alle innsendte bilder må være minimum 1400 piksler i bredde og i breddeformat. Instagram-format (1:1) og høydebilder (2:3, 4:5, 5:7 etc.) fungerer dårlig med formatet vi bruker i sakene.

2. Teksten må inneha en viss språklig kvalitet. Tiden vår er begrenset, og desking tar tid. Tenk på rettskriving og tegnsetting før du sender oss stoff. Vi ber folk ha forståelse for at ikke alt kommer gjennom nåløyet.

3. Vi publiserer gjerne filmsnutter, men ikke hva som helst! “Pornobilder” er det nok av på vimeo og youtube. Ønsker du at vi skal lage sak på filmen du har laget, så legg vekt på historie og rød tråd.

4. Vi tar ikke screenshots av snutter så fremt disse ikke er skutt i 4K. Eksterne bilder er derfor vesentlig.

5. Vi omtaler gjerne lengre filmsnutter og filmprosjekter, og tar gledelig i mot tips. Men husk at smaken er som baken, og at omtalen vil bli preget av synsing. Ta høyde for at resultatet kan bli preget av ærlighet.

På forhånd takk for bidrag!