De mest populære sakene på Oppstrøms i 2021

Året har vært preget av pandemi, overskredne deadlines og rødlistinger, men også av masse godt fluefiskestoff. Her er Oppstrøms' mest leste saker i 2021.

Når vi ser over de meste leste nettsakene på Oppstrøms i 2021, er det ikke fritt for at vi blir litt stolte. Stoffet har et stort spenn, både på form og innhold: Korte nyhetssaker og lange artikler, saker om laks og saker om ørret, teknisk fiskestoff og drømmende essays. Det er også kult at sakene i år er skrevet av mange bidragsytere (til og med et par kvinner!).

Da vi lanserte papirmagasinet, var målet å bli et levende redaksjonelt miljø for fluefiskere med penn og kamera, og årets bidragsytere tyder på at det er i ferd med å realiseres.

Oppstrøms er på mange måter en dugnad, og vi i redaksjonen er slettes ikke de eneste som deltar. En stor takk til alle bidragsyterne våre som satt kvelder og netter etter hektiske hverdager i 2021 og skrev eller redigerte bilder tiltenkt våre sider. Dere er livsblodet vårt og gjorde Oppstrøms til et variert og godt nettmagasin i året som har gått. En stor takk går også ut til alle abonnentene våre. Uten dere kunne vi ikke publisert noe av dette.

Den här artikeln är gratis, men för att läsa den måste du logga in

Vill du också läsa artiklar som kräver prenumeration kan du gå hit för att se de olika alternativen

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.

sv_SESV