Fiskeren på bildet er lykkelig uvitende om bråket i Oslomarka og har ingenting med saken å gjøre. // Foto: Joakim Andreassen

OFA avviser all kritikk i eksplosiv pressemelding

På tross av smell i tingretten, mener OFA at skylda ligger hos den daglige lederen og de som ansatte ham.

I forrige uke ble det kjent at Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) hadde inngått et millionforlik med sin tidligere daglige leder. I tillegg til etterlønn betalte OFA den tidligere ansatte etterlønn, advokatutgifter og 150.000 kroner i oppreisning. Forliket kom i kjølvannet av en kjennelse fra Oslo tingrett. Der ble en begjæring fra OFA om at den oppsagte daglige lederen skulle gå før et endelig rettsoppgjør, avvist. 

I dag slapp OFA en omfattende pressemelding. De hevder at kritikken som har kommet i kjølvannet av saken, bygger på en serie uriktige opplysninger. Pressemeldingen går gjennom hendelsene som endte opp med oppsigelsen og tegner et bilde av en bitter personalkonflikt. Spesielt mellom den tidligere daglige lederen og to OFA-ansatte. Pressemeldingen går i detalj på enkelthendelser og spesielt rettes det anklager mot den tidligere daglige lederens håndtering av to episoder.

FÖR ATT LÄSA DENNA ARTIKEL MÅSTE DU PRENUMERERA PÅ UPSTRMS+.

Du kan prova i EN MÅNAD för 5 KRONOR.

UPSTRMS+ kostar endast 49 kronor per månad. Eller så kan du stödja oberoende journalistik och köpa paketet som även inkluderar Skandinaviens finaste pappersmagasin. Du väljer.

Gå hit för att se olika alternativ, eller logga in här om du redan är prenumerant.

Vårt digitala abonnemang kostar mindre än en fancy kopp kaffe per månad och ger dig tillgång till alla nya artiklar och en rikhaltig arkiv om flugfiske och flugfiskekultur.

Har du inget konto? Skapa ett konto helt gratis här.

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.