Fiskeren på bildet er lykkelig uvitende om bråket i Oslomarka og har ingenting med saken å gjøre. // Foto: Joakim Andreassen

OFA avviser all kritikk i eksplosiv pressemelding

På tross av smell i tingretten, mener OFA at skylda ligger hos den daglige lederen og de som ansatte ham.

I forrige uke ble det kjent at Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) hadde inngått et millionforlik med sin tidligere daglige leder. I tillegg til etterlønn betalte OFA den tidligere ansatte etterlønn, advokatutgifter og 150.000 kroner i oppreisning. Forliket kom i kjølvannet av en kjennelse fra Oslo tingrett. Der ble en begjæring fra OFA om at den oppsagte daglige lederen skulle gå før et endelig rettsoppgjør, avvist. 

I dag slapp OFA en omfattende pressemelding. De hevder at kritikken som har kommet i kjølvannet av saken, bygger på en serie uriktige opplysninger. Pressemeldingen går gjennom hendelsene som endte opp med oppsigelsen og tegner et bilde av en bitter personalkonflikt. Spesielt mellom den tidligere daglige lederen og to OFA-ansatte. Pressemeldingen går i detalj på enkelthendelser og spesielt rettes det anklager mot den tidligere daglige lederens håndtering av to episoder.

For å lese denne saken må du abonnere på OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

nb_NONO