Taco-fredag: Lukas Rakkenes

Ukas deltaker er yngre enn snittet. Han har gjort seg bemerket med en hovedrolle i Ten Rivers Trip og har en hårmanke vi i redaksjonen bare kan drømme om. Det er vår, og denne fredagen tømmer vi Coronaen for alt ungt, for Norges ungdom, for all ungdom.

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og helt vanlige fluefiskere som svarer på enkle spørsmål. PS: Det skal være koriander på taco!

Hvem er Lukas Rakkenes?

Jeg er en 18 år gammel gutt fra Nannestad. Trodde lenge jeg var oppvokst på landet, men det var før jeg flyttet til Grong. Jeg går mitt siste år på sportsfiskelandslinja på Grong videregående skole, som ligger nord i Trøndelag. Dette er den beste skolen å gå på, spesielt når man er lidenskapelig interessert i fiske.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere på Print + digital eller Digital.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster det samme som en kaffekopp i måneden, og som abonnent støtter du også produksjon av viktig journalistikk om villaksen.

Du kan også støtte arbeidet vårt ved å vippse oss et valgfritt beløp. Alle bidrag over 1000,- premieres med at vi sender deg en gave i posten. Søk oss opp/bruk Vipps-nummer #718176 i appen, eller scan QR-koden under.

nb_NO