Tommy Josefsen er passelig fornøyd. // Foto: Joakim Andreassen

Dra til New Zealand uten å dra hjemmefra

En hel måned med fiskeferie på andre siden av kloden kan være vanskelig å gjennomføre i 2024, av flere årsaker. Men det er alltid lov å drømme. Vi har gjort det hakket enklere for deg.

Under pandemien krevdes det en rekke tiltak både før og etter ankomst New Zealand. Da inkludert 14 dagers karantene før man i det hele tatt kan pakke ting i bilen og kjøre.

Da det forjettede land omsider åpnet grensene, satte Norges Bank opp renta, og alt ble dyrere. I tillegg gjorde flere kriger og uro i Europa at drivstoff ble mye dyrere, som igjen gjorde utslag på flybillettprisene. I skrivende stund koster den billigste billetten fra Oslo til Christchurch ca. 23.000,-.

Det er det dobbelte fra det man betalte pre pandemi. Sukk.

Vi har samlet det beste

Denne hyllesten er ment som et litt dårlig substitutt for de som må holde seg i snødekt landskap når det er sesong på andre siden av kloden.

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.