Denne nettsiden benytter cookies. Les mer ved å trykke på denne meldingen. Ved å trykke på krysset til høyre godtar du bruk av cookies.
Foto: Einar Kjensmo Fuglerud

Tørre tilslag i Vangrøfta

Oppstrøms på papir

Hjelp oss med å etablere Skandinavias nye fluefiskemagasin!

Bli abonnent her.

Det er sommer. Og det er døgnfluer. Ta fatt på resten av uka med konsum av ordentlig saktefilm der akkurat disse ingrediensene utgjør essensen.

I kjølvannet av at Tørt-gutta lanserte den første delen av Island-trilogien var det lite som minnet om trilogi. Det ble med den ene filmen, og etter det har det vært stille fra det smørblide innlandsfolket.

– Det er nok mange som sitter og venter på de to resterende kapitlene fra Island. Ting tar tid, men vi jobber med å ferdigstille, forteller Simen Prestaasen til Oppstrøms.

Saken fortsetter under bildet.

toert_vanngroefta_02_opstrms
Proteinshake for ørret. // Foto: Simen Prestaasen

I ventetiden bestemte gutta seg for å lage et par snutter innen kategorien “sakte-tv”. Da fra Vangrøfta, der de var på helgetur i begynnelsen av juli.

– Mest for å vise at vi ikke er døde rett og slett. Vi har alle opplevd litt omstilling når det gjelder siviltilværelse i det siste. Både hva angår faste jobber, leiligheter og hus, kjærester og det som verre er. I tillegg svært lite ferie og tid til å fiske. Dette ble eneste helga vi klarte å samle oss i sommer, og heldigvis klaffet fisket brukbart. Det ble mange fine fisk, og den største på halvannen kilo, sier Prestaasen.

Se første del her. Del 2 finner du under.

Vil du støtte arbeidet vårt? Bli abonnent!