Foto: Einar Kjensmo Fuglerud

Tørre tilslag i Vangrøfta

Det er sommer. Og det er døgnfluer. Ta fatt på resten av uka med konsum av ordentlig saktefilm der akkurat disse ingrediensene utgjør essensen.

I kjølvannet av at Tørt-gutta lanserte den første delen av Island-trilogien var det lite som minnet om trilogi. Det ble med den ene filmen, og etter det har det vært stille fra det smørblide innlandsfolket.

– Det er nok mange som sitter og venter på de to resterende kapitlene fra Island. Ting tar tid, men vi jobber med å ferdigstille, forteller Simen Prestaasen til Oppstrøms.

Saken fortsetter under bildet.

toert_vanngroefta_02_opstrms
Proteinshake for ørret. // Foto: Simen Prestaasen

I ventetiden bestemte gutta seg for å lage et par snutter innen kategorien “sakte-tv”. Da fra Vangrøfta, der de var på helgetur i begynnelsen av juli.

– Mest for å vise at vi ikke er døde rett og slett. Vi har alle opplevd litt omstilling når det gjelder siviltilværelse i det siste. Både hva angår faste jobber, leiligheter og hus, kjærester og det som verre er. I tillegg svært lite ferie og tid til å fiske. Dette ble eneste helga vi klarte å samle oss i sommer, og heldigvis klaffet fisket brukbart. Det ble mange fine fisk, og den største på halvannen kilo, sier Prestaasen.

Se første del her. Del 2 finner du under.

nb_NO