Rolf Nylinder søker etter troféfisk i ny langfilm

En ny sesong er i anmarsj. Kort ned ventetiden med nye krumspring kreditert svensken, svorsken og The Expedition Leader.

Denne gang er temaet troféfisk, og Rolf Nylinder gir oss et dyptpløyende innblikk i hva som skal til for å slå kloa i den nydelige vandrepokalen som dedikeres den av turdeltakerne som fanger den største fisken.

Tradisjonen tro-ish

Å få servert film med Rolf Nylinder og Håvard Stubø er i ferd med å utvikle seg til tradisjon. Men i fjor dukket også The Expedition Leader opp på lerretet sammen med den tidvis vadeskoløse svensken og en svorsk jazzist.

I år er trioen tilbake i det som er den andre langfilmen kreditert den produktive svensken. Da etter at han ga ut Floating Flies i 2020.

Pokaler både her og der

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.