Rolf Nylinder søker etter troféfisk i ny langfilm

En ny sesong er i anmarsj. Kort ned ventetiden med nye krumspring kreditert svensken, svorsken og The Expedition Leader.

Denne gang er temaet troféfisk, og Rolf Nylinder gir oss et dyptpløyende innblikk i hva som skal til for å slå kloa i den nydelige vandrepokalen som dedikeres den av turdeltakerne som fanger den største fisken.

Tradisjonen tro-ish

Å få servert film med Rolf Nylinder og Håvard Stubø er i ferd med å utvikle seg til tradisjon. Men i fjor dukket også The Expedition Leader opp på lerretet sammen med den tidvis vadeskoløse svensken og en svorsk jazzist.

I år er det nettopp denne trioen som tilbake i det som er den andre langfilmen kreditert den produktive svensken. Da etter at han ga ut Floating Flies i 2020.

Pokaler både her og der

Dagens trendbilde er komplekst, og når man (slik som undertegnede) nærmer seg 40-tallet, er det sannelig ikke lett å henge med lenger. Men! Jeg har lest meg opp, og konkluderer herved med at det på mange måter allerede henger en slags pokal fra det venstre øret til The Expedition Leader.

Likevel er det han som starter turen med å inneha fiskepokalen. Men spørsmålet er om det forblir slik?

Vi tok oss en kjapp prat med Nylinder i anledning den sylferske releasen (som du finner nederst).

(artikeln fortsätter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 30 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logga in här om du redan är prenumerant.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en kaffekopp i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur. I tillegg er du med på å bygge Norges eneste fluefiskemagasin.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis här.

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.

Swedish