Andreas Lium nyter en røslig porsjon med fjellpenne. På fjellet. // Foto: Joakim Andreassen

Hold deg mett lenger med «fjellpenne all’arrabbiata»

Mat på tur trenger ikke å falle inn under kategorien nødvendig onde, og i «Feltkjøkkenet» forsøker vi å gi det gode måltidet en plass i den generelle turopplevelsen. Først ut er denne enkle energibomben.

Jeg har et ambivalent forhold til frysetørket mat, noe som på ingen måte ble svekket gjennom pandemien. Da hele Norge plutselig skulle på tur, var mangelen på de «gode» variantene av Real Turmat om mulig enda mer påfallende. Når det er skåltomt for favorittene de smakene man klarer å presse ned i sjakten og heller må ty til Couscous med linser og spinat eller Squash- og maisgryte, så gjør det noe med humøret (mitt)...

Hovedgrunnen til at jeg tar med frysetørket mat, er vekt. Jeg liker ikke unødvendig tung sekk og har vært nær ved å bære meg inn i uføre ved mang en anledning. Da hovedsakelig etter å ha handlet inn til tur på tom mage - noe jeg anbefaler alle å styre unna.

Nå hører det med til historien at det i senere tid har kommet noen nye merker på markedet som har gitt Drytech litt sårt tren...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.