Topp 3 fiskedestinasjoner du må besøke – etter at du er død

En komplett guide til ditt beste fluefiske-post mortem.

Skal du kanskje til Finnmark i sommer? En tur på vidda med fluestanga etter grov ørret eller laksefiske i Repparfjord? Eller går du rundt og drømmer om den store turen til New Zealand?

Vi fluefiskere er i konstant planleggingsmodus. Vi bruker enorme mentale ressurser på å tenke ut neste reisedestinasjon. Men hva med den aller lengste fisketuren du skal ta? Den som kommer etterpå, når alt er over?

Tenk hvis du velger feil religion og havner i et tamt himmelrike med harpespilling, et evig slektstreff og gode vibrasjoner hele dagen. Vil du snakke med onkel Harald om hans egenutviklede klimateorier dag ut og dag inn, eller vil du rigge stanga og komme deg ut og fiske?

Døden kan fort bli kjedelig for en adrenalinjunkie på jakt etter neste lakseoppgang eller døgnflueklekking. Derfor kommer vi her med en guide til de 3 beste destinasjoner som kan tilby kvalitetsfiske i all evighet:

Qudlivun

Kanskje ikke den råeste plassen å tilbringe evigheten, men den dårlige nyheten er at det på generell basis er veldig kjedelige ...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.