Taco-fredag: Gisle Helgesen

Det verserer rykter om fredagens gjest, akkurat som det gjorde om revolvermenn i Det ville vesten. Det sies at han fanger flere og større fisk enn de aller fleste, men hvem vet? Gisle observeres bare unntaksvis (og da i splitter nye vadere).

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og helt vanlige fluefiskere som svarer på enkle spørsmål. PS: Det skal være koriander på taco!

Hvem er Gisle Helgesen?

En akkurat passe gammel, velfødd herre på 49 år. Jobber som prosjekteringsleder i Betonmast Oslo og bygger for tiden kjøpesenter på Holmlia. Med mine tanker om menneskehetens ødeleggelse av natur og hvordan overforbruk tar knekken på verden rundt oss, er det å bygge kjøpesenter egentlig ganske smertefullt. Men da kan jeg i det minste forsøke å gjøre byggeriene så miljøvennlig som mulig. Og når alt kommer til alt, så er vel kanskje ikke et nærsenter for folka på Holmlia det verste i verden (liker å trøste meg med det). Jobber for å ha råd til å fiske, fisker for å leve, lever et enkelt fluefiskerliv. De fleste fluefiskere er litt rare, jeg er en av dem, og passer sikkert i en eller annen diagnose.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 7 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian