Brannmann og grov ørret. // Foto: Privat

Taco-fredag: Gard Schaug

Glass is not dead. I alle fall ikke i følge fredagens gjest, som er glad i rooolige stenger og har byttet ut alt av karbonfibre med glass og bambus. Gard har vært en tilstedeværelse på fluefiske-internett lenge, under pseudonymet "Tilslaget". Utenfor internett er han familiefar og slukker branner. Er det derfor han hater engangsgriller?

Hvem er Gard Schaug?

Jeg er en 46 år gammel familiefar, brannmann og fluefisker fra Asker med en svakhet for vakende ørret. Årstiden definerer hvilken rolle som får mest oppmerksomhet. 

Du har vært en slags tilstedeværelse på fluefiske-internett lenge. Hvordan begynte Tilslaget?

Begynte vel som en slags fiskeblogg som fungerte som en dagbok for de nærmeste. Brukte mye tid på å finne et originalt navn, fortsatt veldig tilfreds med tilslaget.

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.