Taco-fredag: Anders Meland

Ukas gjest seilte inn i radaren til redaksjonen da vi fikk øye på noen fargerike tatoveringer som luktet av Thoreau og entomologi, på Instagram. Det viste seg at mannen bak var en eksiltrønder bosatt i Stavanger. Og ikke bare fisker han med flue, han surfer og sjonglerer også. Vi tok en prat med mannen om fiskesesonger, CDC, subimagofobi, familie og Red Hot Chili Peppers.

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og ukjente fluefiskere som svarer på enkle spørsmål, og denne gang møter vi Anders Meland.

PS: Det skal være koriander på taco!

Hvem er Anders Meland?

Jeg er fra Bangsund i Trøndelag, men flytta til Stavanger i 2001. Har bikka 40, og lever et A3-liv med (en tålmodig) samboer og to barn. Jeg er en mann av mine hobbyer, har en tendens til å bli over gjennomsnittet oppslukt av det jeg driver på med, og på den måten er jeg blitt både profesjonell sjonglør og tatovør av yrke. Perfeksjonist med slingringsmonn. 

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 30 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en kaffekopp i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur. I tillegg er du med på å bygge Norges eneste fluefiskemagasin.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian