Taco-fredag: Anders Meland

Ukas gjest seilte inn i radaren til redaksjonen da vi fikk øye på noen fargerike tatoveringer som luktet av Thoreau og entomologi, på Instagram. Det viste seg at mannen bak var en eksiltrønder bosatt i Stavanger. Og ikke bare fisker han med flue, han surfer og sjonglerer også. Vi tok en prat med mannen om fiskesesonger, CDC, subimagofobi, familie og Red Hot Chili Peppers.

Hvem er Anders Meland?

Jeg er fra Bangsund i Trøndelag, men flytta til Stavanger i 2001. Har bikka 40, og lever et A3-liv med (en tålmodig) samboer og to barn. Jeg er en mann av mine hobbyer, har en tendens til å bli over gjennomsnittet oppslukt av det jeg driver på med, og på den måten er jeg blitt både profesjonell sjonglør og tatovør av yrke. Perfeksjonist med slingringsmonn. 

Hva var veien inn i fluefiske?

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.