Taco-fredag: Anders Meland

Ukas gjest seilte inn i radaren til redaksjonen da vi fikk øye på noen fargerike tatoveringer som luktet av Thoreau og entomologi, på Instagram. Det viste seg at mannen bak var en eksiltrønder bosatt i Stavanger. Og ikke bare fisker han med flue, han surfer og sjonglerer også. Vi tok en prat med mannen om fiskesesonger, CDC, subimagofobi, familie og Red Hot Chili Peppers.

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og ukjente fluefiskere som svarer på enkle spørsmål, og denne gang møter vi Anders Meland.

PS: Det skal være koriander på taco!

Hvem er Anders Meland?

Jeg er fra Bangsund i Trøndelag, men flytta til Stavanger i 2001. Har bikka 40, og lever et A3-liv med (en tålmodig) samboer og to barn. Jeg er en mann av mine hobbyer, har en tendens til å bli over gjennomsnittet oppslukt av det jeg driver på med, og på den måten er jeg blitt både profesjonell sjonglør og tatovør av yrke. Perfeksjonist med slingringsmonn. 

(artikeln fortsätter)

För att läsa den här artikeln måste du prenumerera på Print + digital eller Digital.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logga in här om du redan är prenumerant.

Vår billigaste prenumeration kostar lika mycket som en kopp kaffe i månaden, och som prenumerant stödjer du även produktionen av viktig journalistik om vildlaxen.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis här.

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.

sv_SE