Sekk og samliv

Sekken er en intim turpartner det er særdeles viktig å ha et godt forhold til. Samspillet kan fort bli problematisk om man ikke lytter til erfaringer og gjør gode vurderinger før man forplikter seg. 

Da min trofaste turpartner gjennom 12 år, Norrøna Svalbard 100 liter, begynte å miste grepet i fjor, ble jeg tvunget ut i søken etter en arvtaker. Jeg hadde egentlig lenge hatt et ambivalent forhold til den, men hadde valgt å bli værende da det ofte er store kostnader knyttet til å bryte opp og gå videre med noe nytt. Vi hadde tross alt vært igjennom mye sammen og lært hverandre å kjenne. Nostalgi er en sterk drivkraft, og jeg hadde et ønske om å redde forholdet. Derfor sendte jeg Norrøna Svalbard 100 liter til terapi hos selskapets reparasjonssenter. Etter kort tid fikk jeg dessverre klar beskjed: «Beyond repair». Forholdet vårt hadde skadet den ene parten så mye at et videre samliv var utelukket. 

Mange gode minner til tross, vårt forhold bar alltid preg av tung ballast. Det ble ofte smertefullt å være lenge sammen. Jeg trodde nok at det var sånn det måtte være. Ingen er perfekte, og man må tåle litt gnaging i ny og ne. Jeg blir også nødt til å ta selvkritikk på ballasten jeg selv brakte inn i forholdet. Ting jeg trodde man måtte medbringe for å få det behagelig. Gang etter gang belemret jeg partneren min med unødig tyngd...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.