Pakklisten: Henrik Bonnevier

Etter massivt press fra nysgjerrige lesere, så vi oss nødt til å etablere en semifast spalteordning om hva folk pakker på langtur. Første mann ut er den lettvektsfokuserte svensken fra høstnummeret.

Henrik Bonnevier. // Foto: Privat

I den seneste utgaven av Oppstrøms på papir intervjuet vi Henrik Bonnevier. Saken var i utgangspunktet en fotografpresentasjon i en litt alternativ innpakning, der gramjegerfokuset stod sentralt.

Intervjuet og bildene kan følgelig bivånes i papirutgaven, men det som ikke kom fram, var nøyaktig hva Bonnevier pakker i sekken for å få den ned på skarve 22,3 kilo.

For å organisere og summere opp, har Henrik brukt den digitale tjenesten «LighterPack», som både presenterer de ulike produktene (med linker) og faktisk vekt. Trykker man på de ulike fargene på diagrammet får man opp de ulike bestanddelene av utstyret i forhold til kategori.

Hele Henrik Bonneviers pakkliste finner du her.


Vil du kjøpe høstnummeret for å lese intervjuet og se bildene, så kan du gjøre det her. Alternativt kan du finne ut hvor du får tak i magasinet i nærheten av der du bor.

22,3 kilogram. // Foto: Henrik Bonnevier
nb_NO