Foto: Brian Grossenbacher

På brekket #21: Norges mest egenrådige fiskeguide?

Velkommen til sensommerens temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier. På brekket finner man så mangt.

På brekket #21 inneholder blant annet en dose dårlig humor fra amerikanske fluebindere, en meget spesiell form for guiding i Hemsila, to (eller tre da) viktige knuter som fluefiskere man må kunne, og en helaftens knallfilm som nå er åpnet opp gratis for alle.

Så teit at det blir (litt) artig

BlueLineCo er kjent for å lage kvalitetsinnhold, og har skjønt verdien av å bruke podcast, bilder og film for å selge mer greier (fluer) til fluefiskere.

De vet å levere informative how-to-greier og detaljerte bindevideoer som antakeligvis ville grenset til å gi pedagogikk-junkies'a i Veig ståpels.

Innimellom prøver de seg også på humor, og

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.