Fiskarnas Rike er nå tilgjengelig for norske seere. // Foto: Fiskarnas Rike

På brekket #16: Fiske-TV, flynekt og et OFA som avslår endringer

Velkommen til ukas temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier. På brekket finner man så mangt.

På brekket #16 inneholder svensk fiske-TV med norsk premiere, gruvelægg, flynekt på fluefiskere, restaurering i Oslo og et OFA som avslår endringer. Dessuten: John LeCarré og the Modfather.

Svensk storsatsing endelig å finne på norsk TV

I vår aller første utgave av denne spalten, omtalte vi (den da kommende) lanseringen av Fiskarnas Rike. Dengang med et snev av bitterhet for at SVT ikke gjorde den tilgjengelig for norske seere.

Martin Falklind påpekte at han håpet at serien også skulle bli tilgjengelig for Norge etter hvert. Det har nå endelig skjedd, og NRK har nå publisert samtlige episoder på nrk.no under navnet Fiskeriket.

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.