Bjesse fra gamledager.

På brekket: #1

Stimulering av underholdningsbehov kombinert med informasjonsflyt, og bittelitt sladder? Ja, hvorfor ikke! Nå innfører vi en slags informasjonskanal, skreddersydd for våre lesere. Målet er å gi dere jevnlige oppdateringer, med håp om å holde moralen oppe gjennom vinteren. En digital «care package» med andre ord. For i bakevja kan man tross alt finne så mangt...

Det er høst, og hvis man ikke er elgjeger, bruker man antakeligvis mer tid hjemme. Aktiviteten på nett intensiveres i takt med følelsen av den tomheten som så mange nå kjenner på. Gjengangeren er at det produseres mer digitalt innhold for høstdeprimerte fluefiskere. Samtidig som det blir mer krangling om store fluefiskerelaterte spørsmål på ulike grupper og forum. Man vet aldri helt hva som venter, og det er kanskje også litt av sjarmen med vinteren.

I takt med denne intensiveringen tenker vi det passer godt å innføre en fast spalte vi har planer om å kjøre når det er lavsesong (og ellers hvis responsen er god). I første omgang vil den vær...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.