Denne filmen er sluppet på YouTube. // Foto: Chase White

På brekket #10: Bonefish på dop, følelsesladd i Skeena og villaksauksjon

Velkommen til ukas temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier. På brekket finner man så mangt.

Det som renner ut i havet ved Miami, filmslipp på YouTube, klimaendringer og auksjoner. Dessuten: Nick Lowe og Surf Noir-bøkene til Don Winslow. Dette er «På Brekket #10».

Bonefish utenfor Miami er fulle av medikamenter

Trippin' balls // Foto: Dr. Jocelyn Curtis-Quick

Bonefish-populasjoner utenfor Miami i Sør-Florida sliter. Der en gjennomsnittlig sportsfisker fanget 25 fisk i måneden mot slutten av åttitallet, er det samme tallet i dag 5. Fiskene som fanges er mindre, og av ukjente grunner er det flere hanner enn hunner. Utfordrinene for den myteomspunne fisken er mange: Utbygginger,...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.