Lasse Michelsen med stor fisk. Sånn blir det preik av. // Foto: Simen Prestaasen / tortflyfishing.com

Norges første fluefiske-podcast

Lasse Michelsen og Tobias Holter fisket og preika sammen på New Zealand. Det resulterte i norsk etablering av internasjonalt trendkonsept. fiskogpreik_holter_nz_05_opstrms Dorge Rundt og 4Reels er kjent for de fleste, etter det som er utallige episoder servert oss gjennom en årrekke. Siden underholdningsbransjen i norsk fluefiske er relativt liten er det da logisk at folk herfra finner hverandre - og leker sammen på nye plattformer. Noe nettopp disse gjorde sammen med resten av kompisene på New Zealand nylig. I den forbindelse tok vi oss en prat med Lasse Michelsen (Dorge Rundt): Så, podcasts! Meget trendy og tidsriktig. Var dette tilfeldig eller planlagt? - Tilfeldig. Vi har ingen ambisjoner, men vi synes det er gøy å skravle om fisk og annet fjas! Om noen andre enn oss selv får noe ut av det er jo det hyggelig. Har dere noe podcast-forbilde eller andre inspirasjonskilder? - Selv liker jeg litt mer informative podcasts som feks freakonomics, eller krimcast som feks ...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.