Lasse Michelsen med stor fisk. Sånn blir det preik av. // Foto: Simen Prestaasen / tortflyfishing.com

Norges første fluefiske-podcast

Lasse Michelsen og Tobias Holter fisket og preika sammen på New Zealand. Det resulterte i norsk etablering av internasjonalt trendkonsept. fiskogpreik_holter_nz_05_opstrmsDorge Rundt och 4Reels er kjent for de fleste, etter det som er utallige episoder servert oss gjennom en årrekke. Siden underholdningsbransjen i norsk fluefiske er relativt liten er det da logisk at folk herfra finner hverandre - og leker sammen på nye plattformer. Noe nettopp disse gjorde sammen med resten av kompisene på New Zealand nylig. I den forbindelse tok vi oss en prat med Lasse Michelsen (Dorge Rundt): Så, podcasts! Meget trendy og tidsriktig. Var dette tilfeldig eller planlagt? - Tilfeldig. Vi har ingen ambisjoner, men vi synes det er gøy å skravle om fisk og annet fjas! Om noen andre enn oss selv får noe ut av det er jo det hyggelig. Har dere noe podcast-forbilde eller andre inspirasjonskilder? - Selv liker jeg litt mer informative podcasts som feks freakonomics, eller krimcast som feks ...

FÖR ATT LÄSA DENNA ARTIKEL MÅSTE DU PRENUMERERA PÅ UPSTRMS+.

Du kan prova i EN MÅNAD för 5 KRONOR.

UPSTRMS+ kostar endast 49 kronor per månad. Eller så kan du stödja oberoende journalistik och köpa paketet som även inkluderar Skandinaviens finaste pappersmagasin. Du väljer.

Gå hit för att se olika alternativ, eller logga in här om du redan är prenumerant.

Vårt digitala abonnemang kostar mindre än en fancy kopp kaffe per månad och ger dig tillgång till alla nya artiklar och en rikhaltig arkiv om flugfiske och flugfiskekultur.

Har du inget konto? Skapa ett konto helt gratis här.

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.