Milepæl for digitalt fluefiske

Oppstrøms på nett er én ting. Oppstrøms i ekte elv er noe helt annet. Men begge deler handler om fluefiske. // Foto: Joakim Andreassen

Forleden dag fant vi ved en tilfeldighet ut at vi hadde hatt bursdag. Her er en skamløs og litt forsinket gratulasjon til oss selv.

Både små og store bedrifter er flinke til å markere seg selv ved milepæler. I Oppstrøms har vi vært mer beskjedne, men da vi nylig fant ut at vi faktisk hadde 5-årsjubileum i januar, måtte vi rett og slett stoppe opp og reflektere litt. Siden januar i 2016 har vi publisert rett i underkant av 400 saker. Et ålreit tall når produksjoen utelukkende har vært tuftet på dugnad og bruk av fritid.

Større nettsatsing i 2021

Det har i løpet av de fem årene riktignok vært litt av og på hva angår produksjon. Det tar tid å lage stoff, og noen ganger har man måttet prioritere betalt arbeid. Logisk nok.

Med utgivelse av papirmagasin har imidlertid den digitale trafikken økt, noe som har gitt oss ny motivasjon for å intensivere publiseringsfrekvensen i tiden som kommer.

Som besøkende har du forhåpentligvis allerede merket at vi har økt antall saker vi kjører ut i løpet av en uke. Dette vil vi fortsette med. Samtidig kommer vi til å rulle ut noen nyheter i nær fremtid.

– Det skjer mye på Oppstrøms de neste ukene, uten at vi kan røpe altfor mye nå. Men jeg kan kanskje si at vi tolker leser- og abonnementstallene dithen at et mer ambisiøst Oppstrøms har livets rett. Så nå kjører vi på. Den som gir seg, er en dritt, sier redaktør Jostein Henriksen.

Med dette håper vi bare dere vil fortsette å følge oss i fem nye år!

NB! Som en litt subtil markering vil vi i tiden fremover trekke frem igjen noen godbiter fra arkivet for republisering.

nb_NO