foam vårfluepuppe
Denne tok attraktorvarianten av flua som denne saken omhandler. // Foto: Joakim Andreassen

Løs alle* problemer med vårfluepuppe i foam

Når alt annet svikter, er det en stor sjanse for at du kan løse en hel del utfordringer knyttet til ørretfiske med akkurat denne imitasjonen.

*Oppstrøms garanterer ikke at vårfluepuppe i foam løser politiske konflikter, oppdrettsnæringens totale ignoranse, utfordringer knyttet til mellommenneskelige relasjoner og/eller klimaendringer.

Jeg vet ikke hvor mange forskjellige imitasjoner av vårfluepupper som finnes, men det er mange. Noen er fancy, andre er Superpuppan.

Foam-varianten jeg presenterer her, er en plass midt imellom og overkommelig å binde. Den er å regne for en joker i boksen. Av og til fungerer den ikke i det hele tatt, og av og til er den en skikkelig problemløser.

Det er heller ikke kun under vårflueklekkinger denne flua har hjulpet meg, men også i møte med sporadisk vakende fisk på sommeren – som har avvist alt annet jeg har servert.

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.