Få sommerutgaven i posten – og hjelp oss med dugnaden i samme slengen!

Hvis du likte vår første papirutgave, så er dette det absolutt beste du kan gjøre for redaksjonen. Les mer om hvordan under!

8 utgaver til prisen av 5? Filétkniv i vervepremie? Fortommer med på kjøpet?

Mulighetene er mange når man skal slå kloa i abonnenter som fluefiskemagasin i Skandinavia, men hos oss gjør vi det enkelt: Nå du kjøper én årgang gir vi deg litt rabatt sammenliknet med å kjøpe enkeltutgaver i butikken.

Ren redaksjonell dugnad i 2020

Driften av Oppstrøms er basert på dugnad. Vi i redaksjonen tar ikke ut et øre i lønn, men prioriterer å betale litt til bidragsyterne våre. Alt det redaksjonelle arbeidet gjøres med andre ord på fritiden.

Denne måten å jobbe på kommer av et genuint ønske om å stable på beina et levedyktig fluefiskemagasin i Norden, uten å måtte ty til investormidler, senke sideantall eller øke prisen.

Designer og AD, Jørgen Platou Willumsen (t.v) og ansvarlig redaktør, Jostein Henriksen lager magasin. // Foto: Joakim Andreassen

Vi trenger flere abonnenter

Responsen på papirmagasinet har vært formidabel, og snart tusen skandinaviske fluefiskere har tegnet abonnement. Dette er vi ytterst takknemlige for!

Likevel: Vi trenger i hvert fall 200 flere før vi har litt større økonomisk spillerom. Og lesertallene på nett og antall nyhetsbrev-abonnenter tilsier at det er grunnlag for et høyere tall. Et langt høyere tall.

Du kan hjelpe!

Nylig sendte vi vår sommerutgave til trykkeriet. Er du en av de som leste førstenummeret og likte det? Det setter vi umåtelig stor pris på! Men vi blir enda gladere hvis du vil hjelpe oss med den nåværende dugnaden.

Hvordan? Jo, det gjør du ved å tegne abonnement HER.

For 420,- norske kroner får du tre utgaver fra når du tegner abonnement, og bestiller du i løpet av 10. juli, så får du også sommerutgaven direkte til postkassen din midt i fellesferien. Vi sender også til både Sverige og Danmark!

Hvis du allerede er abonnent, så tips gjerne en kompis. Eller del denne saken med fluefiskevennene dine. Alle monner drar, og vi tar i mot all den hjelpen vi kan få.

Vi krysser fingrene, og tillater oss å si tusen hjertelig takk! På forhånd…

– Sommerlig og fisketung hilsen fra redaksjonen

NB! Hvis du er av typen som sverger til å plukke opp magasinet i fysiske butikker, så finner du en komplett oversikt over alle utsalgsstedene her. Vi anbefaler å støtte den lokale fluefiskebutikken!