Ahhhhh! Juli! // Foto: Lars Eriksen

Én sesong, én boks: Juli

Skal man sikre kvalitetstid med fluestang, kan det første skrittet være å gjøre ting enklere. Kan man klare seg gjennom en hel sesong med én flueboks?

Endelig kom juli med frihet fra livets vante gang. Arbeidsplassen kan forlates for en stakket stund og man får muligheten til å nyte tiden uten å måtte bytte den bort mot betaling. Velkommen late dager og solvarme som bedøver ørret og vekker klegg til liv. Velkommen hektiske fornøyelsesparker og badestrender. For en deltidspappa som meg, betyr juli både egotid og familietid. Omsider får man fisket mye. Juli er tiden da skogstjerna dovner hen og fjellvannene kaller. 

Ekspedisjon

Jeg har alltid vært tiltrukket av fjell og fjellfiske. Dette er jeg oppfostret på og noe jeg drømmer om hele året. I voksen alder har det blitt mer ekspedisjonspreg over turene, og jeg oppsøker helst urørte villmarksområder. Gjerne mutters alene. Monsen «light» kan man kalle det. Foreløpig holder det med en uke eller to. Denne juli-ekspedisjonen gikk til nordtrønderske fjell. Store verneområder på begge sider av grensa lovet godt for villm...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.