Dylan-cover langs elva

Foto: Rolf Nylinder

Håvard Stubø og Rolf Nylinder med nok et musikalsk innslag som omhandler fluefiske. Denne gang akkompagnert av en velkjent folk-aktør.

Mens vanlige folk sitter rundt bålet, drikker whiskey, og snakker om dagens fiske (og livet generelt), så bruker Stubø og Nylinder andre virkemidler i sin formidling. Når de i tillegg drar på fisketur med The Tallest Man On Earth aka Kristian Matsson, så heves fort nivået noen ekstra hakk. Sånn blir det musikkvideo av.

Nylinder var tidligere i år ute med en fluefiskemusikkvideo som funket som en slags diskret reklame for det nye stangmerket hans. Her var Stubø var representert sammen med kontrabassisten Terje Storsten.

Denne gang var klientellet av hakket mer internasjonalt kaliber.

– Kom akkurat hjem fra en strålende fisketur med Rolf Nylinder, Markus Lemke (Lemmel) og Kristian Mattson. Det fine med at det blir tidlig mørkt på kveldene er at det blir tid til lange jam sessions etter fisket. Stor stas å spille med Kristian, skriver Stubø på sin Facebook-profil.

Folklåta Rambler, Gambler er tidligere innspilt av flere artister. Stubø og Mattson framfører noe som likner på bootleg-versjonen til Bob Dylan fra 1960, utgitt på soundtracket til Scorsese-filmen No Direction Home.