Utenfor Murrays. // Foto: Nick Price

Drikk som en fisk, fisk som en mann

For mange er alkohol en del av fluefiske. Det hører liksom sammen. For guidene i Livingston innebærer det store mengder tid på the Murray Bar.

Fiskeguider i Livingston, Montana er mer enn middels opptatt av å vedlikeholde lysene på driftboat-hengerne sine. Alle som har eid en båthenger, vet at det er en evig kamp: Elektriske komponenter montert på en metallplate som senkes ned i vann regelmessig, har en lei tendens til å bli ødelagte. Vi guider mishandler hengerne våre. Vi rygger dem ned bratte, steinete elvebredder og fillerister dem i høy fart over elendige veier. En sesong uten trøbbel med tilhengerlysene er et aldri så lite mirakel. På et gitt tidspunkt er det er alltid minst én på parkeringsplassen som prøver å finne ut hvorfor baklyset blinker.

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.