Jazzist med skitne vadere. No problem! // Foto: Erlend Welde

Adjø til skitne vadere i bilen

Hele norges jazz-fluefisker leverer enkelt og genialt konsept for å beholde husfred og ren familiebil. Fluefiskere verden over, take notes!

Håvard Stubø er en av norges fremste jazz-musikere. Han er også en av norges mest profilerte fluefiskere. Han er derimot ikke like kjent som innovativ produktutvikler. Frem til nå. «Nyskapningen» er et faktum, og instruksjonsvideoen er her.

- Dette er jo egentlig ganske selvforklarende, men vi snakker altså om en slags video som presenterer mitt eneste bidrag av betydning til menneskeheten - The JazzBall™, forklarer Stubø.

Alle fluefiskere vet hvordan det er å komme frem til bilen med vadere og vadesko fulle av gjørme. Hvor skal man plassere vaderene for å unngå å grise ut bilen? I følge jazzisten vil The JazzBall™ eliminere hele problemstillingen.

- Dette er med stor sannsynlighet den eneste virkelig originale ideen i mitt liv, og folk med mer forretningstalent enn meg kan sikkert finne et utall andre bruksområder for dette enkle, og om jeg tør si det selv, geniale konseptet. Jeg er rett og slett...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.