Jazzist med skitne vadere. No problem! // Foto: Erlend Welde

Adjø til skitne vadere i bilen

Hele norges jazz-fluefisker leverer enkelt og genialt konsept for å beholde husfred og ren familiebil. Fluefiskere verden over, take notes!

Håvard Stubø er en av norges fremste jazz-musikere. Han er også en av norges mest profilerte fluefiskere. Han er derimot ikke like kjent som innovativ produktutvikler. Frem til nå. «Nyskapningen» er et faktum, og instruksjonsvideoen er her.

- Dette er jo egentlig ganske selvforklarende, men vi snakker altså om en slags video som presenterer mitt eneste bidrag av betydning til menneskeheten - The JazzBall™, forklarer Stubø.

Alle fluefiskere vet hvordan det er å komme frem til bilen med vadere og vadesko fulle av gjørme. Hvor skal man plassere vaderene for å unngå å grise ut bilen? I følge jazzisten vil The JazzBall™ eliminere hele problemstillingen.

- Dette er med stor sannsynlighet den eneste virkelig originale ideen i mitt liv, og folk med mer forretningstalent enn meg kan sikkert finne et utall andre bruksområder for dette enkle, og om jeg tør si det selv, geniale konseptet. Jeg er rett og slett...

Den här artikeln är gratis, men för att läsa den måste du logga in

Vill du också läsa artiklar som kräver prenumeration kan du gå hit för att se de olika alternativen

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.

sv_SESV