12 råd for å gjøre barnet ditt hekta på laksefiske

Du har sikkert erfart at oppdragelse av barn er vrient. Fortvil ikke, her kommer noen råd for hvordan du forvandler arvingen til en fiskemaskin, samtidig som du unngår å reise til Syden i fellesferien.

Covid-19 vil ikke vare evig(?). Den flotte Norgesferien i 2020 er fort glemt, og majoriteten av fiskere som lever i en småbarnsfamilie, vil på nytt oppleve mas om å tilbringe ferien i Syden.

Ved å sørge for at poden blir hekta på fisking, sikrer du deg en viktig alliert i familierådet når feriemål skal diskuteres. Din bedre halvdel vil også heie på at du tar med junior på tur. Du klarer kanskje ikke å unngå sand mellom tærne i hele juli, men å få lagt inn ei ukes fisking i fellesferien, bør være et edruelig mål.

12 råd for å gjøre barnet ditt hekta på laksefiske
Vær en trygg og tydelig voksen. Ikke ta stanga! // Foto: Sondre Ørret Beck Sletten

Kostbart både mentalt og i kroner

Det finnes naturligvis mange andre, mer altruistiske motiv for å introdusere barn til sportsfiske. Men det er edlere sjeler mer kvalifiserte til å skrive om. Vær også klar over at det medfølger visse kostnader når du gjør sportsfisker av ungene dine. Både av rent økonomisk art, men også mentalt.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere på Print + digital eller Digital.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster det samme som en kaffekopp i måneden, og som abonnent støtter du også produksjon av viktig journalistikk om villaksen.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian