11 ting du bør ha i sekken

Foto: Andreas Lium

Med det tilbudet som eksisterer på nett i dag, kan man raskt ende opp med ørten unødvendige saker og ting som dras med på tur. Her har du en liste med noe av det vi mener er det viktigste.

Nettopp sikkerhet er vektlagt tungt i listen nedenfor, i tillegg er nødvendige hjelpemidler for å kunne foreta enkle reparasjoner i felt tatt med.

Mange produkter er mer artige enn strengt nødvendige, og kan etterhvert skape et salig kaos i både sekk og telt. Et kaos som i ytterste konsekvens faktisk stjeler oppmerksomhet fra hele naturopplevelsen. Og enda verre; et kaos som gjør at man glemmer de viktigere verktøyene, noe som kan gå på sikkerheten løs.

Felles for de fleste produktene på listen er at de har et stort bruksområde, noe som kan forenkle pakklisten en hel del. I all hovedsak er dette altså en liste over viktige småting, som kan redde både liv og komfort. Listen er like aktuell for lange dagsturer, som for ukesturen.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 30 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en kaffekopp i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur. I tillegg er du med på å bygge Norges eneste fluefiskemagasin.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian