11 ting du bør ha i sekken

Foto: Andreas Lium

Med det tilbudet som eksisterer på nett i dag, kan man raskt ende opp med ørten unødvendige saker og ting som dras med på tur. Her har du en liste med noe av det vi mener er det viktigste.

Nettopp sikkerhet er vektlagt tungt i listen nedenfor, i tillegg er nødvendige hjelpemidler for å kunne foreta enkle reparasjoner i felt tatt med.

Mange produkter er mer artige enn strengt nødvendige, og kan etterhvert skape et salig kaos i både sekk og telt. Et kaos som i ytterste konsekvens faktisk stjeler oppmerksomhet fra hele naturopplevelsen. Og enda verre; et kaos som gjør at man glemmer de viktigere verktøyene, noe som kan gå på sikkerheten løs.

Felles for de fleste produktene på listen er at de har et stort bruksområde, noe som kan forenkle pakklisten en hel del. I all hovedsak er dette altså en liste over viktige småting, som kan redde både liv og komfort. Listen er like aktuell for lange dagsturer, som for ukesturen.

1:

FÖR ATT LÄSA DENNA ARTIKEL MÅSTE DU PRENUMERERA PÅ UPSTRMS+.

Du kan prova i EN MÅNAD för 5 KRONOR.

UPSTRMS+ kostar endast 49 kronor per månad. Eller så kan du stödja oberoende journalistik och köpa paketet som även inkluderar Skandinaviens finaste pappersmagasin. Du väljer.

Gå hit för att se olika alternativ, eller logga in här om du redan är prenumerant.

Vårt digitala abonnemang kostar mindre än en fancy kopp kaffe per månad och ger dig tillgång till alla nya artiklar och en rikhaltig arkiv om flugfiske och flugfiskekultur.

Har du inget konto? Skapa ett konto helt gratis här.

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.