Man må gå inn for å komme seg ut. // Foto: Bastien Artigas

Villmarksterapi og fransk melankoli

Sammen med et knippe fluefiskevenner, har Bastien Artigas laget en snutt som gir svaret på selve meningen med å det å dra på tur. Og for å si det sånn: Det er ikke fluefiske.

Etter at vi laget portrettsak på franskmannen som «ble svensk» i Oppstrøms #10, hørte vi ikke noe mer fra Bastien Artigas.

Trodde vi.

Druknet i det sosiale mediemaset

Artigas hadde nemlig sendt oss en melding på Instagram der han fortalte om en snutt han hadde laget. Men siden den ydmyke franskmannen ikke hørte noe tilbake, antok han at vi ikke syntes filmen var noe særlig.

Der tok han feil. Meldingen hans hadde bare gått undertegnede hus forbi i hverdagens heseblesende nådeløshet. Og da filmen ble funnet igjen på YouTube ved en tilfeldighet, tok vi kontakt med ham. Som seg hør og bør.

Glem fisket, det er alt det andre som betyr noe

Artigas har nemlig skrudd sammen ...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.