Vinnerbildet er fra Geilo og tatt av Thomas Kvernberg.

Vi presenterer de beste bildene som både var fine og deprimerende

Å kunne presentere konkurransevinnere er bare fint (helt uten å være deprimerende). Her er det vi mener er de flotteste bidragene i vår uformelle høstkonkurranse.

Vi har nå lagt bak oss en deprimerende, men akk så fin tid. Nå er det vinter, og det er bare deprimerende. Men noen heldiggriser får varme seg på Loon-produkter frem mot jul.

Det var mange flotte bidrag til konkurransen, og juryen hadde en vanskelig prosess preget av mye krangling på grensen til digitalt håndgemeng. Likevel kom vi til enighet.

NB! Vinnerne må selv kontakte oss for å gi beskjed om adresse, så send oss en e-post på kontakt (@) opstrms.com. Det er lov å komme med ønsker om caps, men ønskene prioriteres i kronologisk rekkefølge.

Vi takker for alle bidrag, og påpeker at det var mange bilder som hadde fortjent premier i en perfekt verden der alle premieres!

1. plass: Thomas Kvernberg, med hans bilde fra Geilo.

Juryen sier dette om vinnerbildet:

Vinnerbildet er tatt av Thomas Kvernberg.

Til tross for at man kan skimte bebyggelse og habitatstap under fjellet til venstre får dette meg til å tenke på frihet og drømmen om den urørte villmarken i en Krakauer-bok. Rett og slett nydelig utført.

Jostein Henriksen, ansvarlig redaktør

Kvernbergs bilde har fanget høstfargene på det som er en bemerkelsesverdig måte. Her er det så mye dybde at jeg nærmest føler meg sugd inn i et høstaktig ormehull der både eufori og sorg preger tilstanden. Godt teknisk utført.

Joakim Andreassen, fotoredaktør

Fette nice bilde av en jævla turistplass!

Tommy Josefsen, premiedrysser fra Loon

Du kan følge Thomas her / @thomaskvernberg


2. plass: Ida Julie Amundsen, med hennes stemningsfulle solnedgangsbilde fra i Salangen(?).

Juryen sier: “Stemning level: Expert. Hendig plassering av objekt i fjellformasjon, og nydelig fargespill.”


3. plass: Mats Fjelstad/Sindre Waadeland, med deres HDR-aktige blinkskudd.

Juryen sier: “Utrolig stemningsfullt og veldig deilig komposisjon. Rakk ikke helt opp som følger av overdreven HDR-aktig effekt.”


4. plass: Espen Brask Nordfonn, med hans makrobilde av minirøye.

Juryen sier: “Fine farger, deilige detaljer. Pluss for artig ordspill.”


5. plass: Adrian Dahle, med hans småkunstneriske release-bilde.

Juryen sier: “Ikke det beste bildet rent teknisk, men veldig artig komposisjon og plusspoeng for at det resulterer i at man funderer litt om alt. Inkludert meningen med livet.”