Fotokonkurranse: Høst er fint og deprimerende

Vakende ørret i oktober. // Foto: Joakim Andreassen

Vi kjører i gang med årets enkleste sjanse til å vinne greier. Bare sånn for å lette litt på humøret i anledning sesongslutt.

Vi i Oppstrøms er ikke så glade i å gjøre ting vanskelig. Når vi får gratisgreier fra bransjen, så tenker vi at det er hyggelig å dele dette ut på enklest mulig måte. Konkurranser til nå har dermed vært preget av null prestisje og få krav om kunnskap.

Denne gang blir derimot lista lagt høyere enn å skrive “JA” i et kommentarfelt. Her må du faktisk gjøre litt mer.

Selv om vi får nedsig av sesongslutt og tidvis synes at høst er forferdelig, så liker vi årstidens vakre farger. I den anledning tenker vi at en fotokonkurranse med personlighetsforstyrret høsttema er ålreit.

Derav: “Høst er fint og deprimerende”.

Regler av typen lavterskel

For å delta må du altså publisere et slags fluefiskehøstbilde på instagram, og tagge det med #fintogdeprimerende + #oppstrøms og/eller #opstrms. Bildet trenger ikke å omhandle fluefiske direkte, men bør ha en viss relasjon til det. Du står fritt til å delta med hva du måtte ønske av art eller redskap, men eksponering av slukstenger, pilk og meitemark blir opplagt ikke premiert.

Vi kårer vinnerne basert på skjønn kombinert med trekning. Det vil si at første- og andreplassen går til de vi mener har tatt de beste bildene. 3-5 plass blir hentet fra tilfeldig seleksjon.

Du kan delta med så mange bilder du måtte ønske, men bilder publisert FØR 1. september blir ikke med i trekningen.

Dette er premiene:

1. plass: 2 capser, 1 stålkopp, og stickers.
2. plass: 1 caps, 1 stålkopp, og stickers.
3. plass: 1 caps og stickers.
4. plass: 1 caps og stickers.
5. plass: 1 caps og stickers.

Det er (selvsagt) vår kjære venn og superkremmer, Tommy Josefsen fra Fly Fish Europe, som står for premiedrysset. Siden Loon har laget en miljøvennlig ekvivalent til den legendariske (og antatt giftige) Tiemco Dry Dip Super, så er Josefsen helt umåtelig stolt om dagen. Han har derfor valgt å kaste Loon-merch i vår retning, noe vi synes er hyggelig.

Premiebord type deilig. // Foto: Andreas Lium

Følg med på Instagramizzle

Vi annonserer vinnerne på vår Instagram-konto; @opstrms, etter 16. november, så følg oss der for oppdateringer. Underveis kommer vi også til å velge ut noen kandidater som deles på vår “story” (uten at dette nødvendigvis betyr at man er med i hovedtrekninga).

I juryen sitter hele Oppstrøms-redaksjonen ledet av den selfie-hatende fotoredaktøren + Tommy Josefsen.

Pro tip: Ingen (av oss) synes det er spesielt sjarmerende med død fisk som holdes frem mot kamera, så hvis du har planer om å vinne kan det være lurt å heller tenke stilrent og levende.

Lykke til!

nb_NO