Vi er nominert til «Årets Villmarking»

Kritiske røster vil kanskje hevde at vi er så langt fra Lars Monsen, Cecilie skog og Jens Kvernmo som man kan komme. Og det er jo på mange måter også helt korrekt. Samtidig tenker vi at dette er en bekreftelse på at vi har gjort noe riktig. Synes du det samme, kan du stemme på oss under.

«Årets Villmarking» er en pris som deles ut på Camp Villmark, og siden 2008 har en rekke svært kjente friluftsprofiler tatt den hjem. Oppstrøms har på sin side verken gått Canada på tvers eller besteget K2. Men så er det heller ikke bare store fysiske bragder dette dreier seg om.

Camp Villmark (som i år dessverre er avlyst på grunn av korona) omtaler prisen som en anerkjennelse til personer som inspirerer både unge og voksne til å komme seg ut på tur, og som gjennom egne eventyr fremmer norsk natur og friluftsopplevelser. Og akkurat der kan vi vel (litt ydmykt) si oss enige i at vi treffer.

Juryen i Årets Villmarking skriver dette om Oppstrøms:

«Med mindre du har ligget i dvale de siste 10 årene har du i all sannsynlighet fått med deg at opplagsutviklingen for trykte aviser og magasiner har, for å si det mildt, pekt nedover en god stund. Da må vi bare ta av oss hatten for Joakim Andreassen,  Jørgen Platou Willumsen og  Jostein Henriksen som i 2020 lanserte fluefiskemagasinet Oppstrøms på papir. Sammen har de laget et smykke av et magasin med svært høy kvalitet på bilder, tekst, layout og papir og står for noe helt eget. De fortjener all oppmerksomhet de kan få.»

Vi synes i hvert fall det er ordentlig stas å få oppmerksomheten etter halvannet år med knallhard jobbing. Spesielt når vi kjenner til forutsetningene for å bli nominert.

I morgen avsluttes stemmingen av første runde, som foregår på Facebook. De som da har flest stemmer går videre til finalen, og per nå ligger vi på nest siste plass.

Vi er med andre ord underdogs og trenger alle stemmene vi kan få.

Du stemmer på oss ved å like bildet av oss her.