Vi er nominert til «Årets Villmarking»

Kritiske røster vil kanskje hevde at vi er så langt fra Lars Monsen, Cecilie skog og Jens Kvernmo som man kan komme. Og det er jo på mange måter også helt korrekt. Samtidig tenker vi at dette er en bekreftelse på at vi har gjort noe riktig. Synes du det samme, kan du stemme på oss under.

«Årets Villmarking» er en pris som deles ut på Camp Villmark, og siden 2008 har en rekke svært kjente friluftsprofiler tatt den hjem. Oppstrøms har på sin side verken gått Canada på tvers eller besteget K2. Men så er det heller ikke bare store fysiske bragder dette dreier seg om.

Camp Villmark (som i år dessverre er avlyst på grunn av korona) omtaler prisen som en anerkjennelse til personer som inspirerer både unge og voksne til å komme seg ut på tur, og som gjennom egne eventyr fremmer norsk natur og friluftsopplevelser. Og akkurat der kan vi vel (litt ydmykt) si oss enige i at vi treffer.

Juryen i Årets Villmarking skriver dette om Oppstrøms:

«Med mindre du har ligget i dvale de siste 10 årene har du i all sannsynlighet fått med deg at opplagsutviklingen for trykte aviser og magasiner har, for å si det mildt, pekt nedover en god stund. Da må vi bare ta av oss hatten for...

DENNA ARTIKELN ÄR GRATIS, MEN FÖR ATT LÄSA DEN MÅSTE DU LOGGA IN

Vill du också läsa artiklar som kräver prenumeration kan du gå hit för att se de olika alternativen

Genom att använda 1-stegsregistrering eller genom att skapa ett konto samtycker du till Oppstrøms AS sekretesspolicy.