Vi åpner for svenske og danske abonnenter

Nå kan også svenske og danske fluefiskere få papirmagasinet i postkassen allerede i april.

I midten av desember annonserte vi at Oppstrøms blir papirmagasin i 2020, og så langt har responsen vært overveldende. I første omgang åpnet vi opp for norske kunder, men nå er betalingsløsninger også klar for resten av Skandinavia.

Tanken har hele tiden vært at Oppstrøms skal være et felles-skandinavisk prosjekt, og magasinet vil i tillegg til norske saker, ha fast innhold på både svensk og dansk.

Å gi ut et fluefiskemagasin koster penger. Vi ønsker ikke bare å gi ut en trykksak, men å gjøre det på en forsvarlig måte. Det innebærer å bruke trykkerier som ikke ligger for langt unna og det innebærer å honorere både skribenter og fotografer så fort som mulig. Forhåndssalg av abonnement hjelper oss på veien, og gir oss en forutsigbarhet som gjør at vi kan tenke langsiktig.

Vi håper derfor at også danske og svenske fluefiskere blir med på å støtte oppunder prosjektet ved å tegne abonnement allerede nå.

Samme pris

For å gjøre det enkelt, har vi lagt oss på samme pris som i Norge. Tegner man abonnement nå koster det altså 399,- NOK for én årgang uansett hvor du bor, og dette inkluderer da også frakt. For danskene betyr det at prisen blir ca 299,- DKK, mens det for svenskene koster ca 422,- SEK.

Vi tilbyr i dag to ulike versjoner, der du kan velge mellom enten én eller to årganger, samt gaveabonnement:

Oppstrøms – 1. årgang (2020)
Oppstrøms – 1. og 2. årgang (2020 + 2021)
Oppstrøms – 1. årgang (2020) – GAVEABONNEMENT*
Oppstrøms – 1. og 2. årgang (2020 + 2021) – GAVEABONNEMENT*

Til slutt vil vi rette en stor og ektefølt takk til alle eksisterende og kommende abonnenter. Vi lover at det vil være et kompromissløst og unikt magasin som ramler ned i postkassa di i april.


NB! Det koster for mye å sende merch og/eller back issues av Vak til Sverige og Danmark med de fraktløsningene som finnes i Norge per i dag. Vi jobber derfor med å etablere oss hos utvalgte distributører som skal selge noen av produktene våre. Så fort vi har en løsning her, gir vi beskjed om det i vårt nyhetsbrev som du kan registrere deg, på under denne saken.