Varme og stilrene hodeplagg for både sesong og sesongslutt

Vi lanserer to sylferske nyheter som sitter som et skudd i den kalde årstiden vi nå entrer. Samt påfyll av en klassiker.

Det er tid for hodeplagg, og hele to nye luer er på plass. I tillegg til påfyll av Caddis-capsen. Nå kan bare vinteren (og neste sesong) komme!

Storrøye og elveforvaltning

Lue er et helt nødvendig backup-plagg for alle som fisker på fjellet. Og som hodeplagg for folk flest gjennom hele vinteren. Og hele året for et utvalg hipstere med lite hår og skjegg (som i visse tilfeller befinner seg nord for polarsirkelen og jobber i Oppstrøms-redaksjonen).

La elva leve-lua er laget med 80% lammeull, og håndlaget i Polen.

Logoen er vel selvforklarende i den tiden vi lever i nå, og er heller ikke nytt i miljøbevegelsen. Selve slagordet har røtter fra Alta-kampen på 70- og 80-tallet – en hendelse som på mange måter har definert nyere tids kamp for både urfolk og frittflytende elver på internasjonalt nivå. Illustrasjonen er laget av vår egen Jørgen Platou Willumsen.

La elva leve har blitt brukt som slagord for miljøbevegelsen i flere tiår. // Foto: JPW

Det må også sies at dette er et hodeplagg som går meeeeget god sammen med «Lukk merdene»-tee’en for den komplette aktivist-looken.

Røye-lua er rib-strikket i 50% ull og 50% akryl, og laget på det svenske strikkeverkstedet som lager den legendariske Glöden-lua til Lemmel.

Den mytiske røya. // Foto: JPW

Utover dette er storrøye-illustrasjonen er en av våre offisielle kategori-ikoner, og representerer naivitet, rotløshet, desperasjon og den evige søken etter den mytiske Salvelinus. Noe du blant annet kan lese mer om i Oppstrøms #9.

Ellers er den populære Caddis-capsen er et gledelig gjensyn. Det lille partiet på 20 capser blir det siste vi selger av denne. Så her kan det lønne seg å være kjapp!

De nye produktene sendes ut i slutten av uke 44.

Derfor selger vi merch

Det er en ting som fremdeles er soleklart her i verden: Det at det å lage journalistikk om fluefiske og det tilhørende miljøet rundt ikke er en geskjeft som gjør at man kan håve inn feite månedslønner.

Så når vi nå er i havn med vår tredje årgang av Oppstrøms på papir (hurra), er det fremdeles sånn at alle monner drar. Det inkluderer flere abonnenter, og at folk kjøper merch som da direkte støtter produksjonen vår av fluefiskejournalistikk.

Fortsatt fokus på kvalitet

Til nå har du funnet t-skjorter, caps, og tidligere utgaver av både Oppstrøms og Vak i nettbutikken. I vår kom Platou’s Primo Salmone Vol. 2, der Platou selv har bundet, håndplukket, pakket og drysset magisk stjernestøv over fluene. Den nye versjonen av EFFOS ble også lansert, og blir nå omtalt som EFFOS Vol. 2, (som altså fremdeles er en forkortelse for «Essensielle Fluer For Overlevelse og Suksess»).

Alle kjøp går direkte til drift, og på mange måter kan man se på det som et alternativ til annonser.

Så vil du støtte arbeidet vårt, er det altså bare å gå fullstendig av hengslene i nettbutikken – etter å ha tatt en nærmere titt på nyhetene under!

Med det takker vi ærbødigst på forhånd for alle kjøp fra vår nettbutikk!


Her finner du alle produktene: