Tilbake i studio med gjest fra øverste hylle

Foto: Privat

Trioen i Fisk og Preik byr på godsaker i den ferskeste episoden. Len deg tilbake for 90 minutter med selveste Bård Tufte Johansen.

Det er ikke til å stikke under en stol at det blir mye prat «Bård og Lars på fisketur» blant de fleste fluefiskere med forankring i 90-tallet. En podcast-redaksjon er intet unntak, og etter en liten korona-pause er gutta i Fisk og Preik endelig tilbake med besøk fra en av en av de store heltene sine.

– Tar du ikke alle referansene som hagler gjennom episoden, er det bare å benke seg foran TVen og binge alle episodene som ligger på nrk, forteller Tobias Holter til Oppstrøms.

Han legger til at mailkorrespondansen mellom Lasse og Bård trolig kan gis ut som en kortroman.

– Kombinasjonen av en travel Bård, Lasse som småbarnspappa, og en pågående pandemi har bidratt til gloheit innboks. Men som dem sier, de som venter på noe godt venter ikke forgjeves, sier Holter.

Hva kan lytterne vente seg?

Det blir blant annet preik om bårds dårlige svømmekunnskaper, Johansens fortid som ansatt i sportsbutikk, og historien om skapelsen av NRK-serien.

– Lasse har også snekret sammen en meget krevende quiz som setter alle som trodde de hadde kontroll på Bård & Lars-referanser på prøve. Ellers blir lytterspørsmål selvsagt besvart etter beste evne, avslutter Holter.

Du hører episoden under, eller ved å finne den på nær sagt hver eneste plattform som huser podcaster.

nb_NO