Skakke kimse av en harr. // Foto: Ida Strømstad

Taco-fredag: Tore Litlere Rydgren

Fredagens gjest er seksjonssjef på avdeling for digitalisering og infrastruktur ved seksjon for lærings- og forskningsteknologi på Høgskolen i Innlandet. Forvirret? Vi også. Tore forklarer heldigvis alt sammen og avslører samtidig at han også er en Land Rover-entusiast, har sykt trua på Skjevdalmuddleren og setter røye aller, aller høyest.

Hvem er Tore Litlere Rydgren?

Han er først og fremst fluefisker & og fiskehvisker. Men også kasteinstruktør, lærer, jeger, fotograf, friluftsmenneske, fluefiskemisjonær, isfisker, Land Rover-entusiast og mekaniker. Jeg er også organisasjonsmann. Sitter i Sportsfiskeutvalget i NJFF, som jeg mener spiller en helt avgjørende rolle for sikre alle i Norge tilgang til jakt og fiske.

Stillingstittelen din høres komplisert ut. Fortell om hva du driver med.

Jeg jobber ved Høgskolen...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.