Taco-fredag: Silke Srebotnjak

Fredagens gjest ble født utenfor Berlin, men da hun kom til Norge, visste hun at hun skulle bli. I 2014 meldte hun seg på et fluekastekurs, og resten er som de sier, historie. Silke står bak en av Instagrams vakreste flue-kontoer, har en hang til balsabiller og tenker fremdeles på Dagfinn.

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og helt vanlige fluefiskere som svarer på enkle spørsmål. Denne uka har vi kommet til Silke Srebotnjak.

PS: Det skal være koriander på taco!

Aller først: I researchen til dette intervjuet kom vi over rykter som sier at du er i et forhold med en tidligere Taco-fredagdeltaker. Stemmer ryktene, er dere det første paret i spalten og dermed historiske. Som da Humphrey Bogart og Lauren Bacall vant hver sin Oscar på femtitallet, eller da Marie og Pierre Curie vant nobelprisen i fysikk i 1903. Jeg sier som sportsjournalistene: Hva føler du nå?

Jeg føler meg smigret og privilegert. Ryktene er sanne. 

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere på Print + digital eller Digital.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster det samme som en kaffekopp i måneden, og som abonnent støtter du også produksjon av viktig journalistikk om villaksen.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian