Taco-fredag: Silke Srebotnjak

Fredagens gjest ble født utenfor Berlin, men da hun kom til Norge, visste hun at hun skulle bli. I 2014 meldte hun seg på et fluekastekurs, og resten er som de sier, historie. Silke står bak en av Instagrams vakreste flue-kontoer, har en hang til balsabiller og tenker fremdeles på Dagfinn.

Aller først: I researchen til dette intervjuet kom vi over rykter som sier at du er i et forhold med en tidligere Taco-fredagdeltaker. Stemmer ryktene, er dere det første paret i spalten og dermed historiske. Som da Humphrey Bogart og Lauren Bacall vant hver sin Oscar på femtitallet, eller da Marie og Pierre Curie vant nobelprisen i fysikk i 1903. Jeg sier som sportsjournalistene: Hva føler du nå?

Jeg føler meg smigret og privilegert. Ryktene er sanne. Gaiden er min Humphrey, han er det beste som har hendt meg. 

Så: Hvem er Silke Srebotnjak?

Oppvokst midt på 70-tallet i...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.