Taco-fredag: Jason Rolfe

Foto: Copi Vojta // illcentrifugal.com

I dag skal vi møte en mann som er fiskeguide, skribent og redaktør for et av verdens fineste fluefiskemagasiner. Han har en forkjærlighet for karper, fisketacos og Dungeons & Dragons. Aller helst vil han til Skandinavia for å fiske etter en fisk som har tatt tilhold i hjernen hans.

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og helt vanlige fluefiskere som svarer på enkle spørsmål. PS: Det skal være koriander på taco!


- Hvem er Jason Rolfe?

Jeg er redaktør for The Flyfish Journal, pappa til en liten gutt som heter Carver, innbitt altmuligmann, sporadisk fiskeguide og elendig med hagle. Jeg har jobbet med et par podcaster. I fortiden (og forhåpentligvis i fremtiden) har jeg også ledet en høytlesingsserie kalt Writers on the Fly. Før jeg jobbet med fluefiske, ledet jeg et utdanningssenter for barn i skolealder fra økonomisk vanskeligstilte hjem og fra flyktninge/innvandrer-miljøer i Seattle. Jeg ble opprinnelig født i Tyskland (foreldrene mine var i det amerikanske forsvaret), men vokste opp i Washington State der jeg fisket laks og steelhead.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 7 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian