Taco-fredag: Fredrik Leth

TGIF! Og i dag har vi åpnet Old El Paso-boksen sammen med en mann som tilhører den svenske diasporaen i Oslo. En mann som vandrer elvelangs, har harr i DNAet og et inderlig forhold til vadebukser.

Taco-fredag er en semi-fast spalte der vi møter både kjente og helt vanlige fluefiskere som svarer på enkle spørsmål. PS: Det skal være koriander på taco!


- Hvem er Fredrik Leth?

Enkelt beskrevet: En relativt ukomplisert familiefar på 52 år, som liker minst mulig tull i hverdagen. Men livet som fluefisker er alt annet enn ukomplisert når man konstant må jobbe frem nye innovative forhandlingsteknikker og diplomati for å få mest mulig tid i vadebuksene. Generelt består livet av familie, jobb, fluefiske og fluefiske. Spør noen meg om hva jeg driver med, så svarer jeg at jeg er fluefisker. Jobbpraten får komme i annen rekke.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere på Print + digital eller Digital.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster det samme som en kaffekopp i måneden, og som abonnent støtter du også produksjon av viktig journalistikk om villaksen.

Du kan også støtte arbeidet vårt ved å vippse oss et valgfritt beløp. Alle bidrag over 1000,- premieres med at vi sender deg en gave i posten. Søk oss opp/bruk Vipps-nummer #718176 i appen, eller scan QR-koden under.

nb_NO