Foto: Are Stensås

Sommerøl og hvilepuls i reisebrev fra Orkla

Talentfulle Anders Stensås slipper kortfilm om laks og viser samtidig at han har tatt et steg opp både narrativt, estetisk og teknisk.

Mange kjenner nok den unge journalisten fra før. Enten det er fra bloggen hans, eller fra serien han laget sammen med en rekke kjente Romerike-fluefiskere i 2015. Kanskje har noen i senere tid også dratt kjensel på ham som nyhetsfjes under live-rapportering om korona-situasjonen på Nyhetskanalen i TV2.

Den siste rollen hans er som produsent av kortfilm om norsk laksefiske.

Hever nivået betraktelig

Det finnes mange hobbyfilmer om fluefiske, men veldig få som leverer et tilstrekkelig lydbilde med en voice-over som bærer innholdet på en behagelig måte. I den nye kortfilmen "Mitt lakseparadis" leverer Stensås på profesjonelt nivå i alle ledd.

En riktig modningsprosess som ung og fremadstormende mediemann, kan...

For å lese denne saken må du abonnere på OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

nb_NONO