Smakebit på miniserie fra New Zealand

Tommy Josefsen er lykkelig. // Foto: Joakim Andreassen
Tommy Josefsen er lykkelig. // Foto: Joakim Andreassen

Deler av redaksjonen tok pause fra vinteren. Det ble det film av.

Etter å ha snakket om fiske etter ørret på New Zealand praktisk talt halve livet, gjorde endelig Oppstrøms-redaktøren alvor av planene om å fiske ørret på andre siden av jordkloden.

– Sett bort fra at man nå sitter igjen med klimasamvittighet på bunnivå, så var det en fantastisk tur. Ting svarte så definitivt til forventningene, forteller Joakim Andreassen.

Reisefølget bestod av en høymælt og rappkjeftet nordlending, en kristen morgenfugl fra indre Agder, og overnevnte; en bitter og dialektforvirret nomade.

Lavskalaproduksjon med ferie-vibe

I kjent stilt ble det tatt med fotoutstyr i fleng, og skutt både bilder og film som om gjengen var på en hvilken som helst sydenferie som skulle foreviges.

Så hva er det dere nå lager?

– Dette er ment å bli Oppstrøms egen lille web-serie fra New Zealand, forteller André Pedersen, som har tatt på seg klippejobben av alt materialet.

Håper folk kommer til å flire litt

Pedersen (som tidligere har laget internet-bangers fra New Zealand) legger ikke skjul på at han selv trekker på smilebåndet når han nå ser tilbake på alt de tre filmet i løpet av en snau måned.

– Her blir det store doser kjeft, skryt, baksnakking, fanging, oppturer, nedturer, nydelig New Zealand-natur, vind og flom, lover Pedersen, som håper folk vil finne serien både severdig og artig.

Det er ikke satt noen lanseringsdato for episodene, men her er en smakebit.


Siden Oppstrøms ikke er finansiert av annonser, betyr det at alle direktekjøp fra vår lille nettbutikk hjelper oss til å fortsatt kunne servere det vi håper er godt lesestoff for norske fluefiskere.

nb_NO