Artikkelforfatteren vet råd. Og KAN selfie!

Slik får du sponsoravtalen alle fluefiskere drømmer om

Finn deg selv (og riktig strategi) i vår liste over fem ulike mennesketyper som egner seg best for å nå det ultimate målet: En lukrativ deal med en hvilken som helst utstyrsprodusent, typ.

Det er praktisk talt umulig å scrolle gjennom en feed på sosiale medier uten å støte på innlegg der alt fra krokmerker, samlebåndproduserte stenger, fluebindemateriale eller kokekaffe blir frontet i form av transparent samarbeid eller (jævli dårlig) kamuflert reklame.

Pro staff? Ambassadør? Fishfluencer? Sponset?

Kjært barn har mange (eller, i hvert fall fire) navn, men felles for alle er at de representerer noe som virkelig er haaaawt om dagen. Det å være tilknyttet et brand og ha status som såkalt «profesjonell» er opplagt drømmen for veldig mange skandinaviske fluefiskere.

Det er jo lett å forstå at det er kult å få betalt for å bruke fett stæsj. Eller i hvert fall få gratis stæsj. Eller var det kanskje innkjøpspris på stæsj det var snakk om? Eeeeller bittelitt rabatt på stæsj?

Vi er en utstrakt hånd og din spirituelle veiviser

Uansett. Hva de ulike sponsor...

For å lese denne saken må du abonnere på OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

nb_NONO